Home > Disclaimer

Disclaimer

Aansprakelijkheid

Beschrijvingen van producten, diensten en recepten zijn zo accuraat geschreven als mogelijk is. Informatie vermeld op onze website wordt verstrekt “als is”. Thaise Kookclub neemt geen enkele verantwoordelijkheid voor enig leed of schade (zowel lichamelijke schade als geestelijke schade) veroorzaakt door informatie te gebruiken uit onze website. Beschrijvingen van producten, diensten en recepten zijn onderhevig aan verandering zonder voorafgaand bericht.

 

Typografische fouten en prijzen

Thaise Kookclub is niet verantwoordelijk voor typografische fouten of onnauwkeurigheden in relatie tot beschrijvingen, prijzen en beschikbaarheid. Wij behouden het recht voor om eventuele fouten of onnauwkeurigheden te corrigeren en om informatie aan te passen of te veranderen op elk ogenblik zonder voorafgaand bericht. Prijzen zijn onderhevig aan verandering zonder voorafgaand bericht.

Door onze website te gebruiken of door producten of diensten van ons te kopen ga je akkoord met ons Privacy Beleid.

 

Copyright

Thaise Kookclub of in sommige gevallen samenwerkende partners van Thaise Kookclub hebben en houden het copyright op alle teksten, foto’s, video’s en merken op deze website.

Voor eigen persoonlijk gebruik mag je de geboden informatie downloaden en printen.
Het is niet toegestaan om de inhoud van de website, zonder uitdrukkelijke schriftelijke toestemming van Thaise Kookclub, over te nemen, te vermenigvuldigen of op welke wijze dan ook te verspreiden of openbaar te maken.

 

Contacteren van de website

Indien je vragen hebt over ons privacy beleid, de handelswijze van onze website of je handelscontacten met onze website, contacteer ons voor meer informatie.

Met vriendelijke groeten,

Thaise Kookclub