Home > Anti Spam Beleid

Anti Spam Beleid

Thaise Kookclub hanteert een anti-spam beleid. Dit houdt in dat wij nooit spam zullen versturen via e-mail of welke vorm dan ook! Thaise Kookclub verstuurt via e-mail gratis tips en info nadat een inschrijver zich heeft bevestigd via een dubbele opt-in (bevestiging e-mailadres na aanmelding via de website).  Daarnaast biedt Thaise Kookclub eigen producten aan via e-mail en via deze website.

 

Thaise Kookclub volgt strikt de privacywetgeving GDPR (AVG) van de Europese Unie. Wij proberen te allen tijde spam te vermijden.

 

Wat is spam?

Van Wikipedia: Spam is een verzamelnaam voor ongewenste berichten en is ook bekend als Unsolicited Commercial E-mail en Unsolicited Bulk E-mail. Onder deze term vallen ongewenste e-mails en reclameboodschappen op websites (onder andere fora). Spam is moeilijk te definiëren. Niet ieder initiatief van een persoon of organisatie om contact te leggen is spam. Spam onderscheidt zich van andere vormen van commerciële communicatie, omdat een bericht wordt gestuurd aan een groep die veel groter is dan de potentiële doelgroep. Omdat deze afbakening te maken heeft met de proporties, zou je verwachten dat het moeilijk is om te bepalen of een bericht spam is. Vanwege de enorme schaal waarop spammers opereren is het in de meeste gevallen echter zeer duidelijk.

Kenmerken van spamberichten:

  • Berichten worden in grote hoeveelheden verstuurd, naar duizenden mensen tegelijkertijd.
  • Het spammen heeft een commercieel doel. Meestal bevatten de berichten daarom een verwijzing naar een product of website.
  • De berichten worden verstuurd of geplaatst zonder toestemming of medeweten van de website, of de ontvanger.

 

Thaise Kookclub zal NOOIT uw persoonlijke gegevens verkopen, verhuren of weggeven.  Elke inschrijver kan zich altijd gratis en eenvoudig afmelden door op de uitschrijflink te klikken in de ontvangen e-mail.

 

Elke inschrijver dient zich via een “dubbele opt-in” te bevestigen

Wanneer iemand een e-book wenst te downloaden of wanneer iemand zich wenst in te schrijven voor onze nieuwsbrief, dan dient de inschrijver zijn e-mailadres te bevestigen door te klikken op de activeringslink die automatisch wordt verstuurd na aanmelding. Op deze manier wordt voorkomen dat iemand ongewenst op onze mailinglijst komt te staan.

Voor het versturen van e-mails gebruikt Thaise Kookclub de diensten van MailChimp die zich strikt houdt aan de Europese privacywetgeving GDPR (AVG).